Легендарният мениджър Алекс Фъргюсън няма пристигне в София за благотворителния мач на Бербатов, който ще се състои вдругиден - 14 юни, разбра БЛИЦ СПОРТ. Шотландецът получи покана от Митко, но преди ден му е звъннал и се извинил, че ще пропусне шоуто. Сър Алекс се оправдал с жена си. Двамата трябвало да отидат на почивка, а тя не искала в никакъв случай да отлагат пътуването.

Припомняме, че Фъргюсън бе мениджър на Бербатов при престоя на българския нападател в Манчестър Юнайтед. В края на май 2011 година наставникът изненадващо извади от групата на "червените дяволи" Митко за финала от Шампионската лига с Барселона. Това се случи само няколко дни, след като благоевградчанинът заедно с Карлос Тевес от Ман Сити стана голмайстор на Висшата английска лига.

Достоверни източници добавиха, че и бившият нападател на Юнайтед Дуайт Йорк също няма да пристигне в София за мача. До днес сутринта продадените билети за благотворителния двубой, в който един срещу друг ще застанат отборите  на Бербо и Луиш Фиго, са малко над 27 000.

ОБЯВЕНИТЕ ОТ БЕРБАТОВ ИГРАЧИ ЗА UNITED STARS
Райън Гигс
Пол Скоулс
Гари Невил
Неманя Видич
*
 Едвин ван дер Сар
Патрис Евра
Христо Стоичков
Стилиян Петров
Mартин Петров
Красимир Балъков
Роби Кийн
Рио Фърдинанд

OБЯВЕНИТЕ ОТ ФИГО ИГРАЧИ ЗА ALL STARS
Роберто Карлош
Робер Пирес
Франческо Толдо
Йенс Леман
Мичел Салгадо
Деко
Максуел
Нуно Гомеш

Дуайт Йорк
Гайска Мендиета
Иван Кордоба
Предраг Миятович

Давид Трезеге
Кристиан Карембьо
Яри Литманен

* Бербатов покани и девет млади български футболисти. Подробности - ТУК!