Легендарният Роберто Карлош идва за благотворителния мач на 14 юни на Националния стадион "Васил Левски", в който един срещу друг ще се изправят отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Във вторник португалецът назова седем от играчите, които ще се включат в тима му. Роберто Карлош бе един от тях, а сега Бербо потвърди, че бразилската звезда пристига в София.  

"Той е световен шампион с Бразилия от 2002 г. За същата година е и втори за "Златната топка", изпреварен само от съотборника си в националния отбор и Реал (Мадрид) - Феномена Роналдо. Печелил е два пъти Копа Америка, триумфирал е и в Купата на конфедерациите. Известен е като най-офанзивно настроения ляв бек в историята на футбола, а от пряк свободен удар можеше да изстреля топката като истински снаряд - със 169 километра в час.

Присъедини се към Реал (Мадрид) през 1996 г. и прекара 11 много успешни сезона в клуба. Макар и защитник, вкара цели 71 гола за Реал. Три пъти триумфира в най-престижния турнир - Шампионската лига. Четири пъти е шампион на Испания. 

Първият от отбора на Луиш Фиго за 14 юни :)

Роберто Карлош! Очакваме го в София!", написа Бербатов.

ОБЯВЕНИТЕ ОТ БЕРБАТОВ ИГРАЧИ ЗА UNITED STARS
* Райън Гигс
Пол Скоулс
Гари Невил
Неманя Видич
*
 Едвин ван дер Сар
Патрис Евра
Христо Стоичков

OБЯВЕНИТЕ ОТ ФИГО ИГРАЧИ ЗА ALL STARS
* Роберто Карлош
* Франческо Толдо
* Йенс Леман
* Мичел Салгадо
* Деко
* Максуел
* Робер Пирес