Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

ЗВЕЗДЕЛИН ХРИСТОВ, пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Латвия

Инфарктната победа на ЦСКА в Рига с дузпи се оказа Пирова. "Червените" дадоха много жертви и закъсаха сериозно за предстоящите мачове с Адмира Вакер във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Няколко играчи на "армейците" ще получат наказания от УЕФА след реванша тази вечер в латвийската столица

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В редовното време на двубоя срешу Рига червен картон получи Тиаго Родригес, а след драмата с дузпите се заформи меле между футболистите на двата отбора. След охладяването на страстите червени картони получиха капитанът Николай Бодуров, както и Кристиян Малинов. Два червени картона получиха и играчи на Рига - Володомир Байенко и Богдан Вашщюк.

Заради изгонването, тримата от ЦСКА автоматично отпадат от сметките на Нестор Ел Маестро за сблъсъка с Адмира Вакер. Аут е и получилият тежка контузия Енрике Рафаел. Освен това с травми са още Станислав Манолев и Стойчо Атанасов.

Мачовете с Адмира Вакер във втория квалификационен кръг на Лига Европа ще бъдат на 26 юли и 2 август. Първата среща е на стадион "Българска армия".

Боят, оставил ЦСКА без ключови играчи за Европа (ВИДЕО)

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019