Черно море продължава подготовката си за гостуването на ЦСКА. Мачът от осмия кръг на Първа лига е в събота от 20:00 часа на стадион "Българска армия". “Моряците” се подготвят на пълни обороти на стадион “Младост” във Варна, а в заниманието днес се включи и националът Радослав Василев. Нападателят реализира единствения гол в мача с Норвегия за успеха с 1:0 в Лигата на нациите в неделя. 

От началото на седмицата с Черно море тренира и другият национал Благой Макенджиев, както и повиканият в представителния тим на Алжир Илиас Хасани.

Халфът Патрик Андраде пък има болки в коляното и тренира на облекчен режим. Футболистът от Кабо Верде пострада по време на тренировка в края на миналата седмица. Утре играчът на варненци ще премине ядрено-магнитен резонанс, след който ще стане ясно каква точно е контузията му.

Иначе всички останали футболисти на Илиан Илиев се подготвят за предстоящия мач, с изключение на капитана Георги Илиев, който е в София на треньорски курс, както и младежкия национал Мартин Костадинов и Мартин Минчев, който е с националния тим до 19 години.

Под крилото на Илиан Илиев тренират и трима юноши от школата на "моряците" - Йордан Радев, Петър Вуцов и Велислав Василев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019