Председателят на Управителния съвет на Етър Александър Нанков се оплака от съдийството от мача с ЦСКА, който завърши 2:2 вчера на стадион "Ивайло"

"Много съм доволен. Показахме, че имаме един от най-добрите отбори в България, независимо от всякакви други обстоятелства. Горд съм с момчетата и с треньора, благодаря им и се радвам, че успяхме след 4 години ходене по аматьорски групи и Втора лига да създадем такава обстановка и емоция за града. Велико Търново го заслужава, виждате цялата обстановка и стадиона. Имаме един от най-добрите стадиони в България, за което благодаря на кмета Даниел Панов", каза Нанков.

"Единственото, от което съм огорчен и няма как да го скрия, е от слабото съдийство, което за пореден път опорочава мача. Искам да попитам един виден наш съгражданин: Чичо Пешо (б.р. - съдийският шеф Петър Петров), докога ще продължава тази гавра с великотърновския футбол? Този път не повлияха на крайния резултат, но щеше да бъде много грубо, ако в трети мач бе станало така. Все пак ние играем срещу най-добрия отбор у нас ЦСКА и като гледам статистиката, от 19 август нямаха допуснат гол, а ние им вкарахме два и успяхме да се противопоставим съвсем равностойно. Лошото е, че съдиите се проявиха за пореден път", недоволен е босът на Етър.

"Вярвам в момчетата и целия отбор, така че мачовете с Левски и Лудогорец няма да им е лесно. Пак казвам, радвам се за цялата емоция във Велико Търново", добави Александър Нанков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма