Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хороскопи

Телец

21 април - 21 май

Дневен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

С настъпването на юни радикалните промени ще продължат да се развиват в живота ви. За щастие можете да издържите всяка буря. Юпитер, планетата на благословиите и защитата, се премести във вашия скрит 12-ти дом, за да ви предложи духовен късмет и повишена вяра. Нека вашите съкровени убеждения ви отведат далеч!

Този месец ще донесе емоционална нестабилност във вашите взаимоотношения. Ако сте във връзка, бъдете готови да се сблъскате с експлозивна фаза. Вашето настроение ще бъде нестабилно и променящо се. Това е мощно време за лечение, релаксация и контакт с вътрешния си свят. Може да видите стар проблем или проект в нова светлина. Може да стигнете до повратна точка, след като преразгледате различни посоки или начинания. Желанието ви за повече свобода може да ви мотивира да направите нещо специално и уникално. Това е добър момент да разпознаете предприемчивостта на вашата природа и желанието да се усъвършенствате, напредвате и превъзхождате.

Ако сте необвързани и търсите любов, вероятно ще срещнете този, който желаете. Животът ви ще бъде пълен с флирт и преследване. Позволете си да плувате в море от страсти и чувства.

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам