Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хороскопи

Телец

21 април - 21 май

Дневен хороскоп

Месечен хороскоп

Годишен хороскоп

2022 година ще бъде белязана от много вдъхновение и добра доза търпение. Можете да бъдете сигурни, че всичко, което започнете през новата година, може да бъде дълготрайно, независимо дали става дума за връзка, работа или ново начинание. Можете да очаквате розови перспективи за кариерата. Януари все още е малко труден и изисква много от вас, но през февруари ще възстановите пълната си сила. 

2022 година ви е подготвила много интересни събития и значителни промени. Вярно е, че няма да мине без конфликтни ситуации, напрежение и стрес, но всичко ще е за по-добро. Уран  продължава да дава тласък на вашата дързост, но Сатурн все още възпира шансовете ви за напредък, като ви поставя реални препятствия и неуспехи; като алтернатива, може да са вашите собствени страхове, които ви блокират. За щастие  Юпитер носи положителни вибрации и ви насърчава през първата половина на годината; след това ще трябва да разчитате повече на уменията си, отколкото на късмета. 

Понякога ще са необходими минимални усилия от ваша страна, друг път повече ще е необходимо да се потрудите, за да постигнете целите си. Много е важно да се вслушвате навреме в съветите на надеждни и доверени хора, да не пренебрегвате гласътна собствената си интуиция и да използвате своевременно достоверна информация.

Тази година, дори повече от другите, можете да разчитате на безотказната подкрепа на най-близките си приятели и семейство, особено когато се чувствате уморени и се нуждаете от съвет. Като цяло се радвате на добра физическа форма, въпреки това, някои месеци се случва да сте малко прекалено нервни. 

През 2022 г. ще сте в настроение за нови преживявания. Уран подхранва жаждата ви за приключения и ви прави особено отворени за нови неща. Въпреки това, не забравяйте да се изключвате от време на време от външния свят; релаксацията междувременно е полезна за тялото ви и да можете да имате повече сила за предстоящите събития. 

Още през април любовната крива се покачва бързо нагоре. Можете да запалите нови огньове и да изживеете много романтични часове. Ако сте сами все още, това е подходящата година да намерите своята половинка: осмелете се да провокирате съдбата!

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам