Полузащитникът на Локомотив (Мездра) Борислав Балджийски игра цял мач срещу "Ботев" (Пловдив), но тимът му загуби с 0:4 и отпадна от 1/16-финалите за Купата на България. След двубоя обвиненият в убийство юноша на "Левски" говори и по темата със съдебния процес, който се проточи.

"Ще има дела, тепърва се изясняват нещата, ще видим какво ще стане. Като гледам нещата как вървят, в близките 3-4 години май няма да има яснота - да се каже виновен ли съм или невинен. Хората си мислят разни работи. Аз съм чист пред себе си, това е най-важното", каза Балджийски, който в началото на август 2013 година се замеси в трагичен инцидент, при който загина Петър Алексов - 36-годишен юрист, привърженик на ЦСКА.

Заради обвинението в убийство бившият футболист на "Левски" и Славия беше заплашен със затвор между 3 и 12 години. Процесът обаче се проточи, а на 15 август миналата година Балджийски беше пуснат под гаранция от 5 хиляди лева.

"Изтървахме едно положение при 0:1, това обаче не влияе, мисля, че се изморихме физически и затова паднахме. Честитя победата на "Ботев" и им желая успех напред", каза Балджийски за днешния мач.

Купа на България - сезон 2014/2015