Локомотив (Мездра) завърши 3:3 при гостуването на Партизан в Червен бряг в интригуващ мач от 22-ия кръг на Северозападната "В" група. Преди кръга "железничарите" бяха едноличен лидер, но след равенството са с 52 точки, колкото вече има и Локомотив (Горна Оряховица), който разби с 6:2 "Ботев" (Луковит). Третият Етър направи 1:1 при гостуването на Бдин във Видин и има 50 точки. Също с 50 е и "Ботев" (Луковит), а Спартак (Плевен) е с 48.

На мача в Червен бряг Локо (Мездра) беше на път да запише победата, но малко преди края съдията Венцислав Кознички даде пресилена дузпа за Партизан, превърната в гол от Цветан Петров в 80-ата минута. Малко след това за втори жълт картон бе отстранен Виктор Стоянов от гостите от Мездра.

Иначе домакините от Червен бряг започнаха по-мотивирано срещата и до средата на първата част поведоха с 2:0. В 23-ата минута Мартин Велев вкара за 1:0, след като вратарят Христо Матев падна и контузи дясната си ръка. Петьо Славчев удвои само 3 минути по-късно, а малко преди почивката капитанът на гостите Николай Цветков-Демона намали на 1:2 след брилянтно изпълнен фаул от над 30 метра.

След почивката Локо (Мз) само за две минути направи пълен обрат. Александър Миков израви за 2:2 в 49-ата, а в 51-ата Ивайло Цветанов бе точен за 2:3, за да се стигне след това до дузпата за домакините, чрез която те стигнаха до точката.

Северозападна "В" група - 22 кръг:

13 април 2014 г. (неделя), 17:00 чaса
Трявна - "Ботев" (Козлодуй) 3:3
Бдин (Видин) - Етър 1:1
Партизан (Червен бряг) - Локомотив (Мездра) 3:3
Ком (Берковица) - Видима-Раковски (Севлиево) 0:1
Янтра (Габрово) - Ситомир (Никопол) 1:0
Павликени - Гигант (Белене) 6:0
Локомотив (Горна Оряховица) - "Ботев" (Луковит) 6:2
"Левски" (Левски) - Спартак (Плевен) 0:3