Локомотив (Горна Оряховица) победи с 3:1 Видима-Раковски в Севлиево в мач от 19-ия кръг на Северозападната "В" група. След успеха "железничарите" събраха 43 точки, колкото има и Етър, надделял с 2:0 срещу Янтра (Габрово). Лидер с 46 точки е "Ботев" (Луковит), а вторият Локомотив (Мездра) има 45 в актива.

При гостуването в Севлиево футболистите на Локомотив (Горна Оряховица) се представиха много добре и заслужено стигнаха до победата. В 29-ата минута след изпълнение на пряк свободен удар от Красен Трифонов топката докосна крака на Тихомир Кънев, а след това с леко чукване Иван Пенев я прати в мрежата на Видима - 0:1. Последваха няколко опасности пред вратата на гостите, но вратарят на Локомотив Стоян Петков успя да ги неутрализира.
При контраатака на Видима в 38-ата минута Добри Петров успя да пробие защитата на "железничарите", излезе директно срещу Петков и изравни - 1:1.
 
Гостите от Горна Оряховица обаче бързо обърнаха резултата. Любомир Генчев подаде точно на Антони Балъков, който отбеляза за 1:2, а в дадената минута продължение на първата част Балъков вкара с глава - 1:3.

След почивката мачът продължи в бързо темпо, но до нов гол така и не се стигна. Халфът на Локомотив (Горна Оряховица) Николай Петров пък получи тежка контузия на ръката след сблъсък с играч на Видима. Това наложи принудителна смяна, като на негово място влезе Йордан Петров. Нико Петров бе откаран веднага в болницата в Габрово, където му бе извършена операция.

СЕВЕРОЗАПАДНА "В" ГРУПА

19 КРЪГ
23 март 2014 г. (неделя), 14:30 часа
"Ботев" (Луковит) – Трявна 1:0
Гигант (Белене) – Спартак (Плевен) 0:1
Ситомир (Никопол) – "Левски" (Левски) 2:1
Видима-Раковски – Локомотив (Горна Оряховица) 1:3
Локомотив (Мездра) – Павликени 2:1
Етър – Янтра (Габрово) 2:0
"Ботев" (Козлодуй) – Ком (Берковица) 3:0
Бдин – Партизан (Червен бряг) 3:0