Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Миналогодишният шампион на Мастърса в Синсинати Григор Димитров ще има изключително тежка задача да защити титлата си. Поставеният под номер 5 в схемата българин ще почива в първия кръг, а във втория ще срещне победителя от двубоя между коварните съперници Миша Зверев и Дамир Джумхур.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

При евентуален успех Григор почти сигурно ще се изправи срещу шампиона от "Уимбълдън" Новак Джокович. Ако достигне до 1/4-финалите, българинът най-вероятно ще играе срещу световния номер 1 Рафаел Надал. Преди това обаче испанецът трябва да се справи последователно с Милош Раонич и някой измежду младите таланти Франсис Тиафо, Денис Шаповалов и Кайл Едмънд, докато сърбинът със Стийв Джонсън, а след това и с Марко Чекинато или Адриан Манарино.


Седемкратният шампион в Синсинати Роджър Федерер, който е в другата половина от схемата, се завръща от почивката си след "Уимбълдън" и ще стартира срещу Петер Гойовчик или Жоао Соуза. В третия кръг швейцареца го очаква сблъсък срещу Анди Мъри, стига шотландецът преди това да е преодолял Люка Пуи.

Гришо вчера отпадна от Мастърса в Торонто след слаб мач и загуба от Кевин Андерсън (2:6, 2:6).

Припомняме, че през август миналата година Димитров спечели в Синсинати първата титла в кариерата си на турнир от сериите ATP Masters 1000, надделявайки на финала срещу Ник Кирьос с 6:3, 7:5