Тенисът отново намери своята нова секс бомба, а феновете на "Уимбълдън" са повече от доволни, макар по кортовете на Острова да не могат да видят най-актуалните тенис хубавици Мария Шарапова и Южени Бушар.

Рускинята все още има проблеми с участията си на големи турнири заради последствията от положителния допинг тест от началото на миналата година, а и се оплаква от контузия, докато канадката отпадна рано-рано и затвърди слабата си форма.

Въпреки това ценителите на красивото на тенис корта не трябва да се отчайват, тъй като на сцената се качва 20-годишната британка Кейти Болтър.

Блондинката не е чужда на феновете на тениса у нас, следе като след раздялата на Григор Димитров и Мария Шарапова, тогава 16-годишна, написа в социалните мрежи, че е готова да се бие  за българина, а след това загуби и от Цветана Пиронкова на корта.

Сега британката набира популярност и набързо натрупа 15 хиляди последователи в социалните мрежи, а днес дебютира на "Уимбълдън" в турнира на двойки заедно със сънародничката си Кейти Суон (начало около 19:00 часа наше време).

Интересът към мача е огромен, най-вече от мъжка страна, а при победа на тандема се очаква феновете на следващия й двубой да бъдат много повече.