Британската тенисистка Кейти Боултър дръпна сериозно по поулярност в социалните мрежи, макар да няма никакви успехи на корта.

Блондинката става все по-популярна в социалните мрежи не само със снимките, но и с коментарите си в мрежата. На една от последните й снимки Кейти пише, че обича да се облича предизвикателно, а на искане на свой фен дали няма да покаже повече от себе си и да се покаже по бельо отвръща - "не нося", което тотално подлуди интернет.

Визията на младата британка определено впечатлява, но мнозина се питат дали няма да остане в историята само с нея - подобно на именитата рускиня Ана Курникова, която бе тотална любимка на мъжете, но не ги зарадва с трофей.

Феновете у нас чуха за първи път за 20-годишната блондинка покрай раздялата на Григор Димитров с Мария Шарапова, когато британката написа към своя 16-годишна колежка, че ще се бие с нея за вниманието на българина.

В началото на юни пък Боултър се сблъска с Цветана Пиронкова на старта на квалификациите в Бирмингам и загуби с 1:6, 2:6 за по-малко от час.