Левски понесе тежък удар ден преди решителната битка с Хайдук (Сплит). Двама от основните футболисти на "сините" отпадат за двубоя, който е утре от 20:00 часа на "Герена". Треньорът Николай Митов няма да може да разчита на централния защитник Давид Яблонски и Антонио Вутов. Както е известно, "сините" загубиха преди седмица с 0:1, когато при гостуването в Хърватия и двамата бяха титуляри. 

Яблонски отпада за мача утре, тъй като страда от разтежение. На чешкия защитник беше бита инжекция, но въпреки това той не тренира вчера и отпада за реванша. Очаква се Яблонски да бъде извън терените поне две седмици.  

Вутов пък все още лекува контузията от нелепия инцидент в банята в Сплит, когато стъкло се потроши върху краката му. Въпреки случилото се юношата на Левски игра в първия мач, след което обаче проблемите му се влошиха. При това положение Митов няма да може да разчита утре и на Вутов.

В центъра на защитата се очаква Яблонски да бъде заменен от Георги Ангелов. Заради отсъствието на Вутов пък със сигурност титуляр ще бъде Жорди Гомес.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма