Нападателят на Сутиеска Божо Маркович изрази надежда, че тимът му може да отстрани Левски въпреки загубата с 1:3 от първия мач в София. Авторът на гола за тима от Черна гора призна предимството на българския тим, но отсече, че надеждата умира последна и с неговите съотборници ще опитат да постигнат целта си – класиране във втория кръг.

„Силното ни представяне през второто полувреме в София ни дава надежди, че можем да отстраним Левски. Оптимизмът е малък, тъй като имаме пасив от два гола и трябва да спечелим с 2:0. Българите са фаворит и ще бъде глупаво да се твърди нещо друго. Футболът обаче е непредвидим. Нищо не е гарантирано и никой не може да се класира напред без труд. Точно затова и надеждата умира последна. Не бива да забравяме, че битката с Левски е в два мача“, коментира Маркович пред „Дан“.

„Щастлив съм, че вкарах в мач от евротурнирите. Щеше да е по-добре, ако резултатът беше малко повече в наша полза. Очаквам трудни 90 минути на нашия стадион в реванша, но все пак сме домакин и това е предимство. Левски е много силен съперник. Едва когато пристигнахме в София и видяхме всичко там, разбрахме срещу колко силен съперник се изправяме. Това обаче не може да прекърши нашите амбиции, особено след показаното през второто полувреме. В евротурнирите всеки мач е проверка на характера и качествата. Трябва да покажем максимума от възможностите си, ако искаме да продължим напред в турнира. Ако играем както можем и имаме малко късмет, може да елиминираме Левски“, призна нападателят на Сутиеска.

„Нищо не е гарантирано за реванша. Трябва да сме смели, дори и да играем срещу по-силен съперник, какъвто е Левски. Много е важно да не бъдем прекалено емоционални преди двубоя. Сигурен съм, че всички, които носим екипа на Сутиеска, ще играем с пълни сили. Но ще бъдем внимателни, тъй като имаме съперник с огромен опит“, завърши Божо Маркович.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма