Президентът на Славия Венцеслав Стефанов възхвали вратаря Георги Петков. 42-годишният български страж бе с основен принос за спечелването на Купата на България във финала срещу Левски, отразявайки общо три дузпи - една в редовното време и две при изпълнението на наказателни удари. 

"Георги Петков е повече от Джанлуиджи Буфон!“, заяви босът на "белите" пред bTV. Той добави, че всички в Славия се стараят да работят с по-малко средства, тъй като не разполагат с ресурсите на други клубове. 

Стефанов за пореден път заяви, че целта на Славия е да създава и развива млади български футболисти, които да захранват с качество всичките ни национални отбори.

“За мен някой си играе с огъня. ЦСКА е това, което публиката е припознала. Виждаме, че 15-20 хиляди души са при другото ЦСКА", коментира босът на Славия факта, че ЦСКА 1948 спечели промоция за Втора лига.

Във връзка със скандала с двете момчета пред агитката на Левски, чиито тела бяха изрисувани със свастики по време на финала за Купата на България срещу Славия, Стефанов бе категоричен: "Как може родителите да ги пускат на терена? Какво е това безобразие, че даже ги поощряват? Трябва да има ред и ще видите как следващият път всички ще са мирни и кротки."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА