Халфът на Славия Галин Иванов изрази радостта си след победата с 2:1 срешу Локомотив в Пловдив в среща от деветия кръг на Първа лига и обяви, че остава при „белите” поне до Коледа. Бившият футболист на Левски, Литекс и Нефтохимик вкара първото попадение в срещата след грешен пас на Ванчо Траянов.

"Много труден мач за нас. Беше много важен този двубой, като поздравяваме всичките момчета за успеха. Имахме изключително трудна седмица, не беше лесно да тренираме, след такива незадоволителни резултати напоследък. При гола ми усетих,че Траянов ще върне топката. Прецених ситуацията, взех топката и вкарах гол. Чакат ни много трудни мачове. Не познаваме добре Балчик, но очаквам да ги разучим следващите два дни и да победим за Купата на България”, сподели след мача Галин Иванов.

"Малко съм изостанал с подготовката, но се надявам да водя момчетата напред, имаме доста млади футболисти. Имам опит и ще се опитам да помогна, както мога. Винаги съм бил водещ играч в отборите ми, като и занапред ще бъде така. На този етап оставам в Славия до Коледа", допълни полузащитникът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка