ЦСКА няма да може да разчита на голяма част от феновете си за предстоящото през другата седмица гостуване на Осиек в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е на 1 август от 21:45 часа, а този четвъртък от 20:30 часа „червените“ приемат хърватския тим.

За проблема сигнализираха от голямата фенфракция „Енимълс“. Привържениците алармират за проблем с транспортните фирми, които не желаят да превозват запалянковците на ЦСКА.

СЪОБЩЕНИЕТО НА "ЕНИМАЛС"
Армейци,

Както доста от вас знаят, един от автобусите от екскурзията ни за Подгорица имаше технически проблем както на отиване, така и на връщане. Поради постоянно насаждания отрицателен имидж в медиите и инциденти от далечното минало, свързани с феновете в България, фирмата, притежател на автобуса, бе единствената, която имаше желанието да осъществи превоз на футболни привърженици.

В последните дни за жалост попаднахме на още един неприятен ПТП инцидент, свързан с въпросната фирма, което наклони везните окончателно. Здравето и сигурността на всички вас са били и ще бъдат винаги на първо място при организирани от "Сектор Г" пътувания, затова ви информираме, че екскурзия до Осийек няма да има. Благодарим за разбирането!

ЦСКА НАД ВСИЧКО!

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020