Левски записа трета поредна загуба в контролите си по време на лагера в Кипър. "Сините" отстъпиха с 1:2 пред руския Урал, в който като титуляр бе родния национал Николай Димитров. 

Андрей Панюков се разписа на два пъти за Урал, а за столичани точен бе Станислав Костов. 

Георги Дерменджиев заложи на Вашчук, Юруков и Буш, които са като титуляри за сметка на Костов, Станислав Иванов и Белмонт. Французинът и Кабрал са с болки и пропуснаха двубоя. 

Срещата започна кошмарно за "сините", които изоставаха с 0:2 още преди да са изтекли 10 минути.

Хичо проби по крилото в третата минута, пусна на Андрей Панюков на точката на дузпата, който стреля веднага. Михайлов изби, но за късмет на руснаците топката рикошира точно в крака на техния играч и в крайна сметка падайки се удари в гредата и влезе в мрежата.
 
След само 6 минути резултатът бе удвоен. Отново Панюков бе точен, след като успя от много близка дистанция при разбъркване да прати кълбото в мрежата на Ники Михайлов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Левски опита да натисне, а удари към вратата отправиха Яблонски и Мариани. Хали Тиам пък изстреля истински снаряд, но кълбото профуча над гредата. В края на първото полувреме Буш успя да изведе отлично Вашчук, но ударът му бе избит с мъка от стража на Урал. 

На почивката на мястото на Буш се появи Станислав Костов. Голмайсторът на "сините" веднага успя да отбележи. В 51-ата минута Паулиньо проби по крилото и стреля, но топката бе избита. Тя попадна на крака на Костов, който без проблем намали изоставането на "сините".

В игра постепенно влязоха Николай Кръстев, Илия Димитров, Станислав Иванов и Нганиони. 

Левски натисна, а Таим и Мариани опитаха да застрашат стража на руския тим. Той се намеси добре и при удар на Паулиньо, а на отсрещната врата Николай Кръстев се справи добре и спаси сигурен гол. 

Последната възможност бе пред Паулиньо, но вратарят излезе и пресече опита му.

Така Левски записа трета поредна загуба откакто начело на тима е Георги Дерменджиев. Преди това столичани направиха 1:1 срещу УФА под ръководството на Славиша Стоянович, а загубиха от Хенан и Висла (Плоцк). 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019