Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри съжалението си от факта, че изминалата година не е била съпътствана с много успехи за тима.

"Годината не беше от най-лесните. Имаше много промени и новости при нас. За съжаление те не са съпътствани с успехите, които привържениците очакваха. Така че, поглеждайки назад, това е една година на промени и трудности. Следващата се надяваме да видим повече качество от страна на отбора, повече победи и повече радости за привържениците", заяви той.

Относно равенството със Славия 1:1 в събота, босът каза: "Не мога да каже, че резултатът срещу Славия не ме притеснява. Далеч е от това, което искахме и очаквахме. Ако се вслушате във всеобщото мнение, малко от нашите феновете са останали доволни. Аз, лично за себе си, този мач със Славия го отчитам като неуспех".

Иванов беше лаконичен и относно бъдещата селекция в тима: Очевидно е, че търсим играчи, които да ни вдигнат нивото. Ако намерим такива, ще бъдат привлечени. В момента работим по селекцията".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма