Левски приема Хайдук (Сплит) в четвъртък от 20:00 часа на „Георги Аспарухов“. Срещата е от втори квалификационен кръг на Лига Европа, а хърватите биха у дома с 1:0 в първата среща. Двубоят на „Герена“ ще се играе без зрители заради наказание на Левски.

Феновете от доста време се вълнуват дали ще имат възможност да гледат мача на видеостена около стадиона, като по този начин ще могат да подкрепят своите любимци. Миналата седмица изпълнителният директор Красимир Иванов съобщи пред БЛИЦ СПОРТ, че се обсъждат няколко варианта, но всичко зависи и от това, какво е позволено от УЕФА.

От доста време в Левски обсъждат и водят кореспонденция с централата, като БЛИЦ СПОРТ научи, че днес трябва да стане ясно окончателно какво ще може да стори клуба за своите фенове.

За да се случи каквото и да е било, трябва да има изрично разрешение от делегата на УЕФА. Той обаче може да пристигне прекалено късно (минимум 36 часа преди срещата) в България и от Левски да нямат време да изградят видеостена. Затова от клуба опитват да изяснят всичко още днес и да имат време да подготвят стената.

Очаква се до края на деня на сайта на Левски да излезе официалната информация за това, което ще може да се направи за феновете за двубоя с Хайдук.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма