Новият треньор на Левски Делио Роси похвали футболистите си след победата с 2:0 над Дунав. Италианският специалист отказа да дава големи обещания относно бъдещето на "сините". "Доволен съм от момчетата. Благодарение на тях спечелихме. От пет дни съм старши треньор на Левски и смятам, че те се представиха добре предвид този период", коментира пред Диема Спорт Делио Роси веднага след успеха над Дунав.

"Не атакувахме добре през първото полувреме, второто полувреме бяхме по-остри и затова успяхме. Не, Дунав не ни изненада. Това беше техният отбор, който познаваме. По-важното за мен беше това, което тренирахме тези пет дни в Левски, играчите ни да го възприемат. Искам много неща от нашия тим – и когато играем с топката, и когато се защитаваме", продължи италианецът.

"Младите основно трябва да влизат да играят, когато отборът е добре сработен и играе на ниво. Иначе могат да прегорят. Докъде можем да стигнем? Не знам, това са ми първите пет дни. Сега имам някаква идея спрямо играта, затова ще продължим да работим", добави Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка