Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев нападна по отвратителен начин Даниел Боримиров. Майкъла разкритикува спортния директор на Левски за пасивността му по време на треньорската рокада при "сините", където Николай Митов бе сменен от италианеца Делио Роси.

"Напрекъснато защитаваше Николай Митов, но сега каква роля изигра? Някой иска ли му мнението? Разговарял ли е с новия треньор? Треньорските смени са работа единствено на спортния директор, но той беше прескочен. Това е достатъчно красноречиво за случващото се в Левски", коментира пред gol.bg Георги Илиев.

Той смята, че Делио Роси няма да успее да промени нищо в Левски. "Сега Роси с право ще има извинения, ако нещата не му се получат. Не е водил подготовка, не познава играчите... Така не се работи. Все едно в строителството да не се допиташ до инженера", допълни Майкъла.

"Няма да успее да оправи Левски. Нашият манталитет не е за професионалисти. Делио Роси е свикнал с нормални условия на работа, тук ще гледа футбол от махалата. Да дойде от Италия в България е все едно сменя Ламборгини с Фиат. Сериозните имена трудно виреят у нас. Същото казах за Габриел Обертан и Жорди Гомес и видяхте представянето им срещу Верея (0:2). Те взимат огромни заплати, а старозагорци ядат баничка за закуска", добави Георги Илиев. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма