Бившият защитник и председател на Управителния съвет на Левски Николай Илиев даде ласкава оценка на треньора Петър Хубчев и разкритикува ръководството на клуба. Легендата на "сините" говори пред "Тема Спорт". Според Илиев единствено Хубчев знае какво означава Левски и дава сърце и душа за клуба.

“Гледах един мач на Левски и реших повече да не го правя на този етап. Не мога да коментирам конкретно срещите с Берое и реванша с АЕК Ларнака по тази причина. С това ръководство не виждам перспективи пред Левски. Единствено Петър Хубчев, който за мен е професионалист, дава сърце и душа за клуба. Другото, както и да го погледнем, като организация и промени, които направиха, човек се хваща за главата и си казва - “Това не е вярно. Не може да бъде Левски". В клуба няма левскари, няма как да се предаде този дух на футболистите, когато излизат на терена", коментира Николай Илиев.

"Жалко е, че хора като мен спряха да гледат мачовете, защото няма какво да се види. Трябва да се даде време на Хубчев. Ясно е,  че сам няма да успее. Убеден съм, че футболистите, които идват на “Герена”,  голяма степен не са избрани от него. Може би в момента най-важното за Левски е финансовата стабилност, но се тези хора на отговорни постове не виждам перспектива”, казва Николай Илиев.

Той оценява като позитивно решението за трансфера на Давиде Мариани в Ал Шабаб, тъй като е направен в точен момент, когато цената му е висока.

За финал Илиев каза, че подкрепя налагането на младите Станислав Иванов, Илия Юруков и Деян Иванов, защото рано или късно те ще развият качествата си и ще бъдат полезни за отбора.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020