Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира нулевото реми на тима си срещу Етър във Велико Търново в двубой от втория кръг на родното първенство. "Сините" пропуснаха няколко положения, но не успяха да вкарат. Хубчев говори още за очакваните трансфери в тима и за предстоящия евро двубой с АЕК в Кипър.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

“Мисля, че към края на мача желаехме повече победата. Не ни достигна гол. Имахме достатъчно положения, но беше въпрос на майсторство. Имахме ситуации, но днес не се получи. Повече се интересувам от желанието и хъса да се победи, не само днес, но и по принцип. Има какво да се желание, но се видяха добри неща“, коментира Хубчев.

“Към края на мача се видя, че имаме повече желание да вземем мача. Ние се стремим да избягаме от елементарните обяснения и оправдание с двубоя в Лига Европа би било точно такова. Това ще бъде бягане от отговорност. Аз лично не видях умора след двубоя срещу Ружомберок“.

“Няма нужда да коментирам ситуацията с трансферите. Знам, че има развитие в тази насока, но не знам, кога ще може да ги видите“.

“В детайли не съм гледал АЕК, така че не мога да ви кажа нищо освен, че трябва да сме мотивинирани и свежи, за да дадем най-доброто от себе си“, завърши специалистът дни преди гостуването в Кипър този четвъртък (18:30 часа наше време).

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020