Пиша този коментар още преди края на мача Левски - ЦСКА. Пиша го след края на първото полувреме, което за пореден път ни показа колко слабо е българското съдийство. И по-точно - какъв некадърник е избран за главен съдия на вечното дерби.

Владимир Вълков не само уби големия мач, уби клубния ни футбол с неадекватните си решения, които ощетиха тотално "червените". Какво ти ощетиха, направо ги избиха.

Абсолютно незаслужен червен картон на Едвин Джеси, който бе най-добрият играч на терена от ЦСКА, и очеваден фаул на Паулиньо срещу Иван Турицов преди автогола на Перейра. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Няма значение как ще завърши мачът. Няма значение дали Вълков ще започне да компенсира. Има значение обаче колко ниско и низко е българското съдийство.

Шефът на реферите Йордан Сталев трябва да си подаде оставката, след като си позволи да се изгаври с вечното дерби. Защо се изгаври ли? Защото реши да експериментира, назначавайки за главен арбитър свой съгражданин от Пловдив, който е пълен дебютант и повече от неопитен. Рискът си заслужаваше. Вълков действа като плъх и изяде тръгналия към върха ЦСКА. Той обаче изяжда и друго - собствения си хляб и този на колегите си.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка