Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е убеден, че футболистите му са си извлекли поука от загубите срещу Лудогорец (2:3) в Разград за първенство и срещу Левски (0:2) в първа среща от полуфиналите за купата на страната.

"Не мисля, че загубихме почва под краката си, тези загуби са вече в историята и трябва да ги забравим. Мачът с Левски няма да бъде по-различен от предишния. Надявам се, че сме си извлекли поуки от загубата и ще изглеждаме по-добре, за да победим. Неприятно е, когато допуснеш две поредни загуби, но напрежение няма", заяви треньорът на "червените" пред „Диема Спорт” преди дербито със „сините” за първенство в сряда от 18:00 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

"ЦСКА можеше да покаже по-добро лице в мача за купата с Левски, но бъдете сигурни, че отборът винаги се опитва да играе агресивно. Понякога се получава, понякога не, но се надявам този път да се получи. Нашите възможности са много по-големи, но може би влияние оказаха наказаните и контузените играчи, което не е маловажно", допълни Стамен Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА