Новото попъление на ЦСКА - Роланд Алберг, пристигна в България. Холандецът кацна на българска земя и обяви, че е тук, за да спечели титлата с "червените". Той подписа договор за две години, а контрактът му влиза в сила от 1 януари 2018 година.

„Честно казано ЦСКА ме следи от доста време. Щастлив съм, че вече всичко е официално финализирано. Щастлив съм, че съм тук. Искам да спечеля шампионата тази година“, започна Алберг пред журналистите, които го чакаха на летището.

„Исках да се върна в Европа, а те ми дадоха тази възможност. Щастлив съм. Знам много добри неща за клуба. Треньорът е добър, феновете са прекрасни, затова съм радостен и искам да взема титлата“, допълни холандецът.

„Говорих с Мисиджан от Лудогорец, каза ми, че ЦСКА е добър клуб. Мисля, че ЦСКА може да спечели шампионата. Аз казах на Мисиджан, че Лудогорец ще има сериозни затруднения да вземе титлата, защото тази година това ще стори ЦСКА“, разкри Алберг.

„ЦСКА играе добър футбол, има страхотни фенове. Трябва да работим усърдно всеки ден, аз започвам тренировки в края на седмицата. В САЩ шампионатът свърши наскоро, така че съм в добро състояние. Готов съм за игра“.

"Има много истории около евротурнирите и ЦСКА. Но първо трябва да се класираме за Шампионата лига. Надявам се да играем в турнира на богатите", завърши холандският халф.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма