Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си след равенството 1:1 срещу Ботев на стадион „Българска армия“. 

„Не можахме да спечелим, защото не успяхме да наложим нашия начин на игра. Трябваше да бъдем малко по-търпеливи в предни позиции. Ботев игра добре на контраатака и не успяхме да се противопоставим в по-голямата част от мача“, коментира Белчев пред Диема Спорт след срещата.

„И срещу Разград дават три точки, и срещу Ботев също. Когато не можеш да победиш след тази хубава победа, то тя се обезличава“, каза още наставникът на ЦСКА.

”„Наистина Каранга е един страхотен футболист. Днес се усети неговото отсъствие. Човекът, който трябваше да го замести не се справи по най-добрия начин. Не съм гледал дузпата, не искам да коментирам. Не искам да коментирам. Няма какво да говорим празни приказки. Имахме и ние шансове, но за съжаление не се получи. Нямахме много чисти голови положения. Мисля, че за отбор като ЦСКА това не е достатъчно, без да подценявам тима на Ботев. Днес не беше нашият ден“, призна още Белчев.

„Имаме нужда от нови хора. Имаме набелязани футболисти, но няма да ги коментирам. На мен ми се иска Фернандо Каранга да остане в ЦСКА. Ръководството знае.“

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма