Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Черно море привлече Васил Панайотов. Полузащитникът подписа днес договор с “моряците” и ще носи екипа на варненци през следващите два сезона.

Панайотов е на 28 години и е юноша на Левски. Играе за Пирин (Гоце Делчев), Банско, кипърския Агия Напа и полския Завиша Бидгош.

През юни 2016 г. Панайотов подписва договор с Берое (Стара Загора), но през есенния полусезон изиграва само 3 мача в първенството. В началото на 2017 г. халфът преминава в полския Стал Миелец.

През лятото на 2017 г. Панайотов се завръща в Левски. През сезон 2017/18 бележи 4 гола в 26 мача в Първа лига, но не получава предложение за нов договор.

Васил Панайотов се превърна в любимец на феновете на "сините", които не спираха да настояват да му бъде предложен нов договор. От ръководството на Левски обаче така и не отправиха предложение към халфа. Стигна се до там ултрасите да скандират името на играча в мача срещу Ботев (Враца), който бе спечелен с 2:0. Самият футболист прояви толеранс към ръководството на Левски изчакваше до последно предложение, преди да подпише договор с друг клуб. Такова не дойде и той вече е футболист на Черно море.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019