Треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри огромното си разочарование от поражението с 2:3 като домакин на Левски от 24-ия кръг на Първа лига. Специалистът смята, че тимът му не е заслужавал да загуби и добави, че съдиите също са повлияли на крайния резултат.

"Неприятно е, че загубихме мач, в който заслужавахме да вземем нещо. Допуснахме твърде елементарни голове и вината за поражението е изцяло в нас. Получи се един хубав, динамичен и оспорван мач, който не биваше да губим. Трябваше да вземем поне точка. Лошо е, че вече толкова дълго време нямаме победа у дома”, коментира след срещата старши треньорът на Черно море.

"И да коментирам, и да не коментирам засадата на Фенуш или съдийството, нищо няма да се промени. Лошото е, че остава един горчив привкус, че други хора решават как ще се развият мачовете. Познавам от дълги години Станислав Тодоров и като видя още в самото начало как свири, ми става ясно в каква насока ще отиде. Не искам обаче да говоря за съдийството. Вината си е изцяло в нас, защото, ако не бяхме допуснали тези елементарни грешки, нямаше да загубим”, допълни още Илиев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА