Черно море загуби с 0:4 от Криля Советов в контрола. Руснаците играят във втора дивизия в страната си и вкараха всички голове до пичавката. Попаденията в Манавгат реализираха Алан Чочиев, Денис Ткачук (2) и Сергей Самодин.

Българският отбор играеше уморено, вероятно причина за това е тежката тренировка, която е провел тази сутрин в Анталия. В шестата минута Чочиев прати неспасяемо топката в горния ляв ъгъл на вратата на Благой Макенджиев. В 18-ата минута Ткачук завърши с точен шут акция на Криля Советов отляво. Скоро след това руският полузащитник се възползва от подарък на Македжиев. Стражът на Черно море ритна слабо топката, която попадна от Ткачук, последва удар, който родният национал изгледа и резултатът набъбна на 3:0. В 39-ата минута Самодин, който е носител на Купата на УЕФА с ЦСКА (Москва), увеличи преднината на руснаците на 4:0.

След почивката "моряците" опитаха да променят нещо и разиграха няколко опасни акции пред наказателното поле на състава на Самара. Най-чистото положение се откри пред резервата Меди Фенуш. Руснаците уцелиха веднъж и гредата зад Макенджиев.

Мариян Огнянов се отчете с няколко хубави удара, но над вратата.

Черно море - Криля Советов 0:4
0:1 Чочиев (6), 0:2 Ткачук (18), 0:3 Ткачук (22), 0:4 Самодин (39)

Черно море: Макенджиев, Миланов, Илиев, Огнянов, Ндонгала, Костадинов, Кузма, Цветков, Касабов, Енчев, Кононго
Резерви: Дюлгеров, Дичевски, Хасани, Янчев, Томбак, Витанов, Фенуш, Минков, Йорданов, Минчев, Зехиров.

Видеото е на колегите от Спортал

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018