Бившият треньор на Левски Николай Митов най-вероятно ще се завърне на работа в Първа лига и ще поеме столичния Септември. Това твърди най-горещият слух около новака в елита. Няма обаче официално потвърждение до момента от страна на клуба или Митов. БЛИЦ СПОРТ направи няколко неуспешни опити да се свърже както с треньора, така и със собственика на клуба Румън Чандъров.

45-годишният специалист беше освободен от „сините“ в началото на месеца след слабия старт на сезона и заменен от Делио Роси. Наставникът, известен с прякора си Жадното, познава добре обстановката в отбора, тъй като беше начело на Септември, преди да поеме Левски в средата на миналия шампионат.

Именно той изгради състава, който впоследствие спечели промоция за Първа лига. Митов не пропуска да следи развитието на ситуацията в Първа лига и в неделя беше сред зрителите на мача между Славия и Етър, спечелен от „виолетовите“ с 1:2 на стадиона в „Овча купел“.

Очаква се треньорът на Септември Димитър Васев и помощникът му Христо Арангелов да бъдат наказани от БФС за предстоящия мач с Черно море в неделя от 18:45 часа. Двамата бяха изгонени на трибуните при домакинската загуба с 0:1 от Берое вчера. Това обаче едва ли има някакво значение за Васев, който е на път да бъде уволнен заради слабото представяне след влизането  на тима в Първа лига. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка