Треньорът на Славия Златомир Загорчич избухна по адрес на Левски след равенството 1:1 на Националния стадион "Васил Левски". Бившият защитник на Литекс твърди, че "сините" не играят футбол и се самозаблуждават и твърди, че е недоволен от равенството. 

"Не съм доволен от днешния мач, сами си вкарахме гола. Това беше единственото положение на Левски. Вкарахме един гол, изпуснахме едно чисто положение. Бяхме излезли само и единствено за победа в този мач", каза Заги пред Диема Спорт. 

"Не съм изненадан от играта на Левски. Казах го и след първия мач на "Герена", че те се заблуждават, че играят футбол. Нямат игра, не знам как са самолетите в София на небето, дали не ги свалиха", продължи треньорът на Славия. 

"Направихме груба грешка при гола на Левски. Владеехме топката много повече. Липсваше ни малко агресивност преди почивката. Освен този удар и един опит на Обертан, това беше всичко в полза на Левски. Мисля, че и в двете полувремена бяхме много по-добри от Левски", каза Загорчич. 

"Момчетата показаха мъжество. Искам повече самочувствие от тях. Искам да са по-спокойни, когато владеят топката. Мисля, че ще се получават нещата, особено втория полусезон и тогава ще изглеждаме по-различно. Работим заедно от много време, вижда се, че напредват бързо. Ако направим хубава селекция с още един-двама души, ще се получат нещата", добави сърбинът.

"Ние всеки мач излизаме за победа, така ще е и в мача с Етър за Купата", каза още Загорчич. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018