След като през миналата седмица агенция БЛИЦ съобщи, че играчите на ЦСКА ще получат завишени премии при победи над Левски и Лудогорец, вестник „ШОУ” разви по-подробно новината. Предлагаме ви целия текст от тигъра на печата:

„Задават се ключови мачове за ЦСКА в първенството. Тази събота, 21 октомври, те ще играят с вечния си съперник Левски, а на 5 ноември им предстои гостуване на Лудогорец в Разград. „Червените” гледат към първото място, но за да имат реални шансове да спечелят титлата, трябва да вземат възловите двубои.
Именно поради тази причина ръководството на клуба е решило да надъха максимално футболистите. Те ще получат огромни премии – такива, каквито не са раздавани на стадион „Българска армия” в последните десетина години. Достоверни източници на „ШОУ” съобщиха, че всеки един от титулярите и влезлите като резерви ще вземе по 12 хиляди лева при победи в двете предстоящи дербита. Което прави по 6 бона на калпак за мача с Левски и съответно този с Лудогорец.

Възпитаниците на треньора Стамен Белчев вече са били уведомени какво ги очаква при триумф в ключовите битки със „сините” и „зелените”.
„Нямаше как да не останат доволни. Сега обаче от тях се изисква да си спечелят парите. Сторят ли го, ще ги получат веднага, защото при нас няма забавяне на заплати и премии”, хвалят се от Борисовата градина.

Напоследък ЦСКА започна да играе успешно срещу Левски. Доказателство за това са последните две срещи за първенство, състояли се през април и май миналия сезон. Тогава „червените” в двата мача спечелиха с един и същи резултат – 3:0.

Сега обаче на „Армията” си дават сметка, че ще им бъде далеч по-трудно. „Сините” първо имат нов и доказан в Италия треньор в лицето на Делио Роси. Освен това направиха качествена селекция, привличайки популярни и в Европа имена – Габриел Обертан, Жорди Гомес и Жерсон Кабрал. Тук е и бившият голмайстор на ЦСКА Серджиу Буш. От всички най-много впечатлява французинът, който преди време беше съотборник с Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед.

На „червените” ще им бъде тежко и срещу Лудогорец. Още повече, че те никога досега не са успявали да победят разградския си съперник в мач от първенството. Статистиката показва, че в цялата си история „армейците” не са имали толкова неудобен противник, какъвто е тимът на братя Домусчиеви. Лудогорец се е превърнал в огромна черна котка за ЦСКА и в момента в Борисовата градина желаят най-после ужасяващата и крайно негативна серия да приключи.

„Срамно е наистина. Никога не сме ги побеждавали в шампионата. А като цяло имаме само един успех срещу тях – за Купата на България в Разград. Така че – дано този път успеем”, надяват се в щаба на 31-кратните шампиони на България.

Преди обаче да потегли за Разград, тимът от „Армията” ще има две  изпитания в Първа лига – в събота играе с Левски, а след това ще премери сили срещу Славия. После е въпросният двубой с шесткратните шампиони на страната”.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма