Тази вечер Дунав приема Лудогорец от 21:00 часа в среща от 6-ия кръг на Първа лига. Двубоят се явява дебют на Димитър Димитров - Херо начело на "орлите" в родния шампионат.

Домакините се намират в незадоволителна форма и със сигурност ще искат да зарадват феновете си с добра игра и положителен резултат срещу евробоеца ни. "Драконите" са в серия от 4 поредни мача без победа. В три от тях момчетата на Веселин Великов не са отбелязали дори гол.

В същото време Лудогорец върви уверено в първенството и до този момент има 3 победи и едно равенство. Единственото притеснение пред разградачни може да бъде предстоящият след само 4 дни реванш от плейофа в Лига Европа със Судува. Именно заради мача в Литва е много вероятно наставникът на "орлите" Димитър Димитров да направи няколко промени в състава си и да даде шанс за изява на футболисти с по-малко игрово време.

Разградчани обаче със сигурност имат едно на ум, тъй като днес ще се изправят срещу един от най-неудобните си съперници. В последните 3 мача между двата тима Лудогорец няма победа над Дунав, като записа 2 равенства и 1 загуба.
 

Резултат с изображениеДУНАВ - ЛУДОГОРЕЦРезултат с изображение за фк лудогорец
от 21:00 часа по Диема Спорт HD
Русе, "Градски стадион"
Съдия: Георги Димитров

Вероятни състави: 

Дунав: Антонов, Попадийн, Патев, Милчев, Хубчев, Димов, Марем, Шопов, Карагерен, Костадинов, Будинов
Треньор: Веселин Великов

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Терзиев, Пластун, Натанаел, Саша, Кампаняро, Марселиньо, Лукоки, Пауло, Кешерю
Треньор: Димитър Димитров

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка