Спортният директор на Берое Валентин Грудев даде интервю преди сблъсъка с ЦСКА. Той говори за Мартин Камбуров и зимната подготовка на "зелените".

"Берое няма да излезе на "Армията" да играе за точка. Няма да се затворим, а ще се стремим да се надиграваме. Томаш и екипът му са проучили добре ЦСКА и съм сигурен, че са намерили начин как да го спрат", заяви Грудев.
 
"Зимната подготовка ще протече на два етапа. Събираме се на 8 януари, като първата фаза ще е на Старозагорските минерални бани. От 17 януари сме на лагер в Алания (Турция). Там ще имаме 4 или 5 контроли с отбори от силни първенства, доуточняваме съперниците", добави директорът.
 
"Има футболисти с изтичащи договори и в най-скоро време ще преговаряме с тях. Камбуров ни помага много в момента. Той е достатъчно ерудиран и сам може да прецени къде ще е полезен. Камбуров ще реши дали да остане, той вижда добре ситуацията в Берое. За финал искам да поздравя треньорския екип - четвъртото място е добър атестат за работата му. Дано напролет да сме още по-силни", сподели още пред "Тема Спорт" Грудев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма