Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Славия приема днес Берое в мач от първия кръг на новия шампионат. Двубоят на "Васил Левски" започва в 18:30 часа. “Белите“ набраха инерция след финала за Суперкупата и двете победи над Илвес Тампере за Лига Европа.

Столичани са амбицирани да спрат черна серия срещу съперника, като най-после го победят. В последните 8 двубоя в София (7 за първенство и 1 за купа) Славия има 3 равенства и цели 5 загуби „Белите“ не са печелили срещу Берое у дома от 1 септември 2012 година, когато разбиват противника с 6:1.

Днешният мач ще е малко по-особен за новото попълнение на Берое Иван Минчев. През миналия сезон той спечели Купата със Славия, но не пожела да остане в тима и избра Стара Загора. Наставникът на заралии Александър Томаш няма да може да разчита на Иван Бандаловски.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Опитният десен бек се контузи преди мача и се готви на облекчен режим. Аут заради наказание е капитанът Мартин Райнов. Имено неговото място в средата на терена се очаква да заеме Минчев. Той и Борислав Цонев, който ще действа зад тарана Камбуров, може да си разменят местата в хода на двубоя.

"Съперникът е достатъчно силен. Чака ни здрав мач. Въобще не мислим за Хайдук. Берое има солиден отбор. Излизаме за победа и каквото стане", каза треньорът на Славия Златомир Загорчич.

Резултат с изображение за славия софияСЛАВИЯ – БЕРОЕPFC Beroe Stara Zagora

Днес от 18:30 часа по Диема Спорт
София, „Васил Левски“
Съдия: Петър Костадинов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Славия: Стергиакис, С. Александров, Гамаков, А. Христов, Велковски, Карабельов, Мартинов, Г. Иванов, Узунов, Цветанов, М. Ангелов
Контузен: Г. Петков
Наказани: няма

Берое: Перниш, М. Желев, Хаджиев, Г. Ангелов, Леони, Минчев, Цветков, Бригидо, Б. Цонев, Меска, Камбуров
Контузен: Бандаловски
Наказан: Райнов

Баланс: 102 мача, 45 победи за Славия, 22 равенства, 35 победи за Берое, г.р. 174:122

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Първа лига - сезон 2018/2019