Във вторник, 18.07, в залата на ДЮШ на стадион „Виваком-Арена Георги Аспарухов“ ще се проведе пресконференция по повод предстоящия първи по рода си Национален патриотичен събор в Карлово, посветен на 180-годишнината от рождението на Апостола на българската свобода Васил Левски. 

Срещата с представителите на медиите ще е от 10:00 часа, като на нея ще присъстват представители на организациите на привържениците и маркетинг директорът на ПФК Левски Асен Василев.

На пресконференцията ще бъдат разкрити подробности около предстоящия уникален по рода си демонстративен приятелски футболен мач между сборен отбор на ПФК „Левски“ от град София и сборен отбор от футболисти, които се състезават в клубове, носещи името на Васил Левски в системата на БФС.

Освен футболната среща празненствата ще включват богата културна и развлекателна програма с участието на родолюбци от цялата страна, много забавни инициативи и множество изненади подготвени от организаторите на събитието за всички участници и гости. За доброто настроение ще има бир-фест зона и къмпинг в местността „Беш Бунар“.

За всички тези събития очаквайте подробна информация на предстоящата пресконференция.

Националният патриотичен събор „180 години от рождението на Васил Левски“ се организира от ПФК „Левски“ София, заедно с Национален клуб на привържениците на Левски София и Община Карлово и ще се проведе между 21 и 23-ти юли 2017-та година в Карлово.

 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

РЕЗУЛТАТИ И ВСИЧКО ЗА ЛИГА ЕВРОПА - ТУК!