Синдик Дора Милева призна пред БЛИЦ СПОРТ, че има заявени за регистрация няколко марки, които са сходни до тази на ЦСКА.

„Така е. Дадени са няколко заявки от различни фирми. Не искам обаче да разкривам кои са те. За мен по-важно е да не бъде ощетен клубът и кредиторите. Няма да го допусна – в това съм категорична”, отсече Милева.

На въпрос на БЛИЦ дали настоящото ръководство на ЦСКА опитва да регистрира идентична емблема, тя отговори по следния начин: „Нямам представа”.

На нов наш въпрос, че няма как да не е запозната, Милева добави: „Вижте, не ме интересува кои са фирмите, които се опитват да регистрират сходни марки до тази на автентичния клуб. Моята задача е да не допусна това!”.

Синдикът добави, че въпреки всичко е оптимистично настроена относно 8-те милиона лева, които трябва да бъдат изплатени за емблемата на ЦСКА.

Припомняме, че на 30 май фирмата „Ред Енимълс”, която е близка до ръководството на клуба от Борисовата градина, спечели търга за марката на 31-кратните шампиони. 

Интересно e да видим дали Дора Милева ще спази обещанието си и ще защити интересите на кредиторите, най-големият от които е държавата в лицето на НАП... БЛИЦ ще продължи да следи горещата тема, свързана с емблемата на ЦСКА. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка