Мъжът, извадил пушка срещу феновете на Лески преди мача С Етър, е задържан и отведен в  Центъра за психично здраве във Велико Търново, съобщава Sport-vt.com, позовавайки се на съобщение на местната полиция.

Припомняме, че 40-годишният мъж извади оръжие от балкона на апартамента си по време на шествието на "синята" агитка и провокира феновете с викове "Само ЦСКА!". Ултрасите отвърнаха с хвърляне на бомбички, бутилки с вода и кенове с бира, като стъклата на жилището му са изпотрошени. 

"Вчера на стадион "Ивайло" във Велико Търново се проведе футболен мач. По време на шествие преди началото на срещата е извършено нарушение на обществения ред, в резултат на което е задържан 40-годишен мъж от В. Търново, който е настанен в Център за психично здраве в областния град. По случая е образувана преписка. По време и след приключване на мача нарушения и инциденти не са допуснати. Присъствали около 10 300 души. В охраната на мероприятието се включиха 269 полицейски служители с 30 автомобила", се казва в информацията на полицията.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма