Пирин победи с 3:1 Ботев (Враца) на градския стадион в Разлог. С този мач приключи  и лагера на орлетата в Банско. Милен Радуканов изпробва трима нови футболисти в тази контрола. Сред тях се откроява юношата на Милан Антонио Михайлов, който игра за последно в Швейцария. Роденият в Симитли халф бе една от изненадите в този мач, тъй като от четири години насам не е играл в България. Другите двама  на  проби  са юношата на ЦСКА Радой Божилов и словака Мирослав Седлак. Той играе като ляв външен полузащитник.

Дани Младенов откри резултата след 22 минути игра. Той засече с глава центриране на Башлиев. Влезлия като резерва Аймен Суда покачи на 2:0 в 69-тата минута, а пет по-късно Ивайло Михайлов вкара за Ботев Враца. Десет минути преди края Димитър Благов се разписа на празна врата след асистенция на Радой Божилов .В 88-тата минута Суда с втория си гол в мача след подаване на Михайлов оформи и крайния резултат.

Това бе и първата победа на орлетата в едва четвъртата им контрола за тази подготовка. От днес до понеделник Радуканов пусна футболистите в почивка.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Лига Европа - сезон 2017/2018