Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Българският шампион Лудогорец продаде Върджил Мисиджан в германската Бундеслига. 25-годишният холандец премина задължителните медицински прегледи и веднага след това позира с екипа на Нюрнберг.

Новакът в немския елит този сезон и „орлите“ от Разград засега запазват мълчание относно финансовите параметри по сделката, както и за какъв период е договорът на крилото с франките.

Вура, както е известен холандецът, взе участие в реванша срещу Торпедо (Кутаиси) от плейофите на Лига Европа и дори вкара първия гол за успеха с 4:0, след който Лудогорец се класира за груповата фаза.

„Върджил играе еднакво добре и с двата крака, подвижен и бърз, както и силен в дрибъла. Желаехме да имаме играч с всички тези качества“, заяви спортният директор на немския тим Андреас Борнеман.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Изкарах пет прекрасни години в България. Сега мисля, че е време да събера нов опит в ново първенство. И съм радостен, че с Нюрнберг намерих перфектния клуб за това“, сподели Мисиджан след представянето си.

Франките подчертават, че холандецът има голям опит с тима от Разград в Лига Европа и Шампионската лига, където е играл срещу тимове като Ливърпул, Реал (Мадрид), Арсенал и ПСЖ. Той ще играе с номер 24 за новия си тим.

Преди три години Лудогорец продаде Жуниор Кайсара в Бундеслигата на Шалке 04 за около 4,5 млн. евро.

Първа лига - сезон 2018/2019

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В БУНДЕСЛИГАТА - ТУК