Звездното попълнение на Левски Габриел Обертан говори след официалния си дебют за "сините". Французинът поигра 20 минути, в които можеше да вкара и асистира за гол. Обертан разкри, че е в Левски, за да може да се наслаждава на футбола и че иска да спечели титлата със "сините"

"Много добре бях посрещнат от феновете. Страхотно! При 2:0 се играе по-лесно. Можехме да спечелим и с повече, но най-важни са трите точки. Чувствам се много добре, въпреки че не съм играл два месеца. Още една седмица във фитнеса и ще бъда много по-добре. Президентът наистина искаше да дойда тук, треньорът също. Исках да дойда в този клуб, за да се наслаждавам на футбола си. Условията са перфектни за мен в София. Искам да спечеля нещо с Левски. После са личните цели. Искам да спечелим титлата”, коментира Обертан пред Диема Спорт.

Французинът разказа и за престоя си в Манчестър Юнайтед и работата си със сър Алекс Фъргюсън.

„Фъргюсън е най-добрият, с който съм работил. Той те мотивира и те кара да даваш най-доброто от себе си. Той ме научи никога да не се предавам. Трябва да си много дисциплиниран при него. Играх с Бербатов две години. Познаваме се, удивителен футболист. Разказвал ми е за София”, завърши новата звезда на Левски.  



Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма