Христо Стоичков се е зарадвал максимално след победата на ЦСКА снощи, съобщиха източници на БЛИЦ. „Червените” елиминираха Лудогорец с 2:1 след продължения в драматичен четвъртфинал за Купата на България, игран в Борисовата градина.

Веднага след двубоя Камата се е обадил от Щатите на шефовете на „армейците”, за да сподели взаимната радост за успеха.

Очаква се Стоичков да поздрави днес треньорския щаб и футболистите.

„Още преди мача Ицо ни каза, че е уверен в победата. Той беше на седмото небе. Зарадва го много и това, че имаше много публика и феновете горещо подкрепяха тима от началото до края”, коментираха от „Армията” пред БЛИЦ.

Междувременно наши източници съобщиха, че Димитър Бербатов не е проявил интерес към двубоя заради проблемите си в Керала Бластърс. Както е известно, нападателят получи контузия и в момента се възстановява. Поради тази причина той ще пропусне днешния двубой на тима си.

„Митко е разбрал от свои приятели, че предстои мач между ЦСКА и Лудогорец, но е казал, че ще си легне да спи, тъй като на другата сутрин (т.е. – днес) трябвало да ходи рано на процедури. Когато двубоят на „Армията” започна (17:30 часа), в Индия по същото време часът е бил 21 часа, тъй като разликата е три часа и половина”, уточниха информатори на БЛИЦ.   

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА