Бившият нападател на ЦСКА Фернандо Каранга пристигна с китайския си тим Хенан в кипърския курорт Агия Напа и дели един хотел с футболистите на Левски. Любимецът на Сектор "Г" ще се изправи отново срещу „сините“ на 25 януари в контрола.

Каранга вкара 30 гола в 41 мача за "червените" в българския елит, а три от попаденията му бяха във вратата на Левски. Той на няколко пъти влизаше и в конфликти със "сините" и точно заради това съжителството му с тях сега ще бъде доста любопитно.

Припомняме, че бразилецът първо счупи носа на Кали Тиам с лакът в мача за първенство, а след това халфът му го върна и рискува да му прекрати кариерата с брутално влизане в сблъсък за Купата на България. Бразилецът изтърпя и наказание за надуваем член, с който ликуваше при успеха с 1:0 в дербито, а на него бяха вързани сини шалове. Нападателят продължи да провокира Левски и след напускането си на "Българска армия" със скандално видео преди срещата между ЦСКА и „сините“ този сезон. В клипа Каранга изрази подкрепата си за „армейците“ и обиди Левски с любимия си жест след голове с червения екип, режейки главата. Ден по-късно „сините“ спечелиха с 1:0 и Давид Яблонски също изригна с видео срещу бразилеца, обиждайки го, но след това се извини в социалните мрежи.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019