Героят за Лудогорец от победата с 4:0 над Етър Клаудиу Кешерю проговори за бъдещето си в клуба. Румънският голаджия е с изтичащ контракт с разградчани, но желанието му е да остане. Кешерю призна това след хеттрика си срещи Етър, като допълни, че ще се бори за голмайсторския приз в първенството, но без това да пречи на резултатите на тима.

"Беше невероятно, да започна, да играя, беше истинско удоволствие да реализирам този хеттрик. Отдавна не го бях правил. Хубаво бе за мен, че бях титуляр. Винаги съм уверен, дори когато съм резерва. Накрая спечелихме много комфортно, това е най-хубавото.

Аз съм боец, дори когато не вкарвам винаги искам да съм въвлечен в екшъна. Винаги когато се събудя имам жажда да работя, да работя и да продължа да работя. Обичам да вкарвам. Моята позиция е такава, че трябва да помагам на отбора с попаденията си. Радвам се, че Върджил Мисиджан се завърна с позитивен гняв, вкара страхотно попадение. Искам да продължа този момент и да продължа да се наслаждавам заедно с колегите си.

Тук ми харесва. Изпитвам удоволствие. Трябва да разговаряме с хората, които решават това. Ако намерим начин да продължим това, аз се насладих на повече от 2 години тук. Искам и последните месеца да преминат така, ако не се получат нещата, ще си тръгна. Това е съдбата", коментира Кешерю пред "Диема Спорт" след мача.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма