Треньорът на Левски Делио Роси сподели впечатленията си от измъчения успех на тима с 1:0 над Верея в среща от 17-ия кръг на Първа лига. Италианецът похвали своите играчи за представянето им през първото полувреме, но призна, че след почивката е имало спад. Въпреки това той изрази мнение, че "сините" заслужено са се поздравили с трите точки.

"Направихме едно от най-добрите първи полувремена досега. Имахме доста възможности за гол, но ги пропуснахме. През второто полувреме бяхме малко разделени, но може би защото търсихме победата на всяка цена. Заслужавахме да спечелим и се радваме, че го сторихме”, каза Роси. 

"Срещу Витоша не изглеждахме добре, на фона на мачовете, които бяхме направили. Днес двубоят го спечелихме в 90-ата минута и със сигурност това е добре поне за самочувствието ни", допълни той.

"Така се получи, че второто полувреме се изложихме на няколко опасности и допуснахме няколко контраатаки. Това беше рискът, който предприехме, за да спечелим мача", коментира още наставникът на “сините”. 

"Не искам да печелим с 1:0. Съжалявам заради нападателите, пред които се откриха множество възможности. Когато имаме възможности за гол, рано или късно ще започнем и да отбелязваме”, завърши Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма