Сръбското крило Ален Стеванович трябва да замине днес за Германия, където да бъдат проведени финалните медицински тестове, научи БЛИЦ СПОРТ.

Доскорошният футболист на Партизан е от петък в София. Той дойде да премине медицински прегледи и да подпише с Левски. 26-годишният Стеванович обаче е с хронична контузия, а освен това наскоро е претърпял операция. Сърбинът мина няколко прегледа в София, но от Левски са решили да направят финални изследвания в елитна клиника в Мюнхен.

Спортният директор Даниел Боримиров поддържа отлични отношения с част от модерните болнични заведения в Германия и веднага е успял да уреди пълни прегледи за Стеванович.

В Левски целят да разберат доколко е възстановен сърбинът, както и на какви натоварвания може да издържи. След резултатите „сините“ ще преценят дали има смисъл да подписват със Стеванович или хроничната контузия няма да позволи той да бъде използван пълноценно.

Иначе всички в Левски са убедени, че крилото има всички необходими качества да се превърне в основен играч на клуба. Именно затова държат да са напълно наясно със състоянието му.
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка