Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че обсъждат имена за селекция в клуба с треньора Делио Роси. Легендата на „сините“ също така изрази задоволството си от началото на престоя на италианеца на „Герена“.

"Обсъждаме с треньора няколко футболисти, които искаме да привлечем. Ще се стремим до края на месеца, когато затваря трансферният прозорец, да ги осъществим тези сделки“, започна Боримиров пред БНТ.

„Има наченки на промяна в Левски, но знаете, че не става за 5 дни. Делио Роси е от една седмица в нашия клуб, така че всичко върви по план и се надявам така да продължи за в бъдеще“, каза директорът за работата на италианеца.

„Мисля, че в ефир не е редно да коментирам дали ще се разделим с определени играчи, тъй като те все още имат договори с Левски. В момента са при нас, така че, ако има някаква оферта към тях, можем да я разгледаме и да вземем някакво решение“, е позицията на Боримиров във връзка с Адениджи и Нар.

„В медийното пространство витаят баснословни суми за заплатите на новите при нас, което не отговаря на истината. Все пак ние имаме бюджет и се вместваме в него", завърши спортният директор на „сините“.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка